Wat doen wij

Onze missie is om via de gebouwde omgeving waarde toe te voegen aan de samenleving. Dat doen wij door te investeren in de gebouwde omgeving, in vastgoedsegmenten die een sterke relatie hebben met primaire levensbehoeften, zoals wonen en zorg. Dat doen wij mede door te investeren in duurzaam vastgoed om ook toekomstige generaties een kans te geven om in een gezonde omgeving te kunnen wonen en werken.

 

Acquisitie

Fortivest is altijd op zoek naar aantrekkelijke investeringsmogelijkheden in Nederland. De focus ligt daarbij op reguliere woningen, zorgvastgoed en studentenhuivesting. Zowel bestaande bouw als nieuwbouw valt binnen de scope. Mocht u een propositie willen aanbieden aan Fortivest dan kunt via deze weg contact met ons leggen of simpelweg even bellen of mailen.

Dispositie

Fortivest streeft actief portefeuillemanagement na. Dat wil zeggen dat er naast uitbreiding ook wordt gekeken naar verkoopkansen. Mocht er interesse zijn in bepaalde objecten in onze portefeuille, dan staan wij altijd open voor de dialoog.

Beheer

Het vastgoed in onze portefeuille dient optimaal beheerd te worden door actief management. Fortivest werkt met externe lokale beheerders. Hiermee zijn wij dicht bij onze huurders om hen op goede manier te helpen wanneer dat nodig is. Hiermee waarborgen wij een kwalitatief hoogwaardige portefeuille.

Heeft u een project in gedachten?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Neem contact op